Status
Assalamualaikum.. In mood nk buat GA.. Do follow me k?! btw, tahun ni iolls SPM.. So, maybe susah sikit nak update. Sorry, kalau lambat reply. xoxo ;))

♥My Kiut Miut Banner Collections♥


Busy with school activities.. will update about ga later.. wait kay?! ^^

Monday, 11 August 2014

Jamuan Raya Yang Superb Ohsem lah Sangat

Hye uolls.. peace yo..  Sihat tak? Muehehe.. Kfine.. Mood kegilaan Uni sudah datang.. Excited sangat kot tengok gambar-gambar raya kat sekolah hari itu.. hihi.. Uni baru je ada masa nak save gambar-gambar tu semua dalam lappy.. Tetiba, boleh pulak dia keluar error.. "Tidakkkkk!! Kau dah kenapa hah lappy,, nak mampus" So,, sikit je lah yang Uni sempat save dalam lappy.. Uni pun dah malas nak save yang selebihnya tu dalam lappy. So, sikit je la yang Uni boleh tunjuk kat korang.. Yang selebihnya tu, lain kali je la Uni tunjuk.. hehe.. 
with le twin, Quna.
with le crush stranger, Adam 
with "budak susah nak senyum", Poks Jat. 
with AinAmiera
with Aqil a.k.a Zirafah.
with Budak Suka Cari Pasal, Husaini

with le 'sumak' classmates
Bye.............. Terpaksa pergi sekarang jugak,, lain kali je la Uni update lagi.. Mak Uni dari tadi panggil Uni, suruh makan nasik.. huhu.. Chaw!!
 XOXO, UNISS~~
 

8 comments:

  1. wahhh meriah betulll ... hahaha... merah betul baju :D

    ReplyDelete
  2. ceria je semua..

    saya singgah sini dari blog mialiana... :)
    done follow sini.. #41

    jemput singgah : Hikayat Budak Pening

    ReplyDelete
  3. dijemput utk sertai GA dhiya yang pertama. Harap2 dapat sambutan :)

    http://dhiyadahlia.blogspot.com/2014/08/dhiyas-first-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen "Senarai URL blog Mia Liana

    jemput singgah blog Wawa - KLIK

    ReplyDelete
  5. eye candy betul kwn laki Inua.. sakit mata tgok.. ahahaha XDD
    sume gmbar Inua ada V sign :3 fufufufu~
    bestnya raya sambut ngan kengkawan TT^TT

    ReplyDelete
  6. meriahnya.. sakan nampak...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #7. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/08/senarai-url-blog-7.html

    ReplyDelete
  7. Haha.. zaman sekolah memang penuh dengan nama panggilan yang pelik-pelik kan? Hehee ^^

    ReplyDelete
  8. as salam. meriahnya sambutan hari raya di sek! abah zuki follows your blog. tq.

    ReplyDelete

Kalau ada soalan, tanya kay?!
Kalau ada salah pun, jangan takut nak tegur tau..
Saya takkan gigit orang.